Vraag een offerte aan

Stel zelf uw kerstpakket samen

Een kerstpakket op maat is een erg leuk geschenk om te krijgen. Zowel voor medewerkers als relaties. En ook voor u kan het leuk zijn. De producten die u graag zou willen, kunt u kiezen en zo zelf een kerstpakket samenstellen. Alle producten worden altijd erg feestelijk ingepakt. Het uitpakken van een kerstpakket is bij de meeste gezinnen dan ook altijd weer elk jaar opnieuw een ware beleving.

Kerspakketten op maat die voldoen aan uw wensen

Wanneer u speciale wensen heeft met betrekking op de samenstelling van uw kerstpakket, is het verstandig om een kerstpakket zelf samen te stellen. Voldoen de standaard pakketten niet aan uw eisen of missen ze volgens u toch nét dat speciale artikel? Er zijn verschillende mogelijkheden om zelf een kerstpakket samen te stellen en zo dus een kerspakket op maat te schenken aan relaties en medewerkers. U hoeft alleen uw wensen kenbaar te maken, waarna deze voor u uitgevoerd zullen worden. Vaak zit er wel een minimum aantal af te nemen pakketten verbonden aan het zelfstandig samenstellen van kerstpakketten.

U kiest zelf uw pakketprijs

Momenteel zijn luxere kerstpakketten erg populair. Vaak zijn ze in verschillende kleuren onderverdeeld. Niet alleen de verpakking, ook de producten worden op deze kleur geselecteerd. Het zelf samenstellen van deze luxere versies van relatiegeschenken is natuurlijk ook mogelijk. Wanneer u een kerstpakket op maat samenstelt, bepaalt u niet alleen welke artikelen in het pakket komen en hoeveel, maar ook de prijs ligt geheel in uw hand. Het ligt maar net aan het soort en aantal producten hoeveel uw pakket zal gaan kosten. Ontdek zelf de mogelijkheden van alle kerstpakketten die u op maat zelf kunt maken of laten samenstellen.

Meer over Pakket op maat
Wijnpakketten Wellness pakketten Parfum als relatiegeschenk Kleding als relatiegeschenk