Vraag een offerte aan

Bier pakketten om van te genieten

Naast onze bekende wijnpakketten, zijn onze bierpakketten ook ieder jaar weer een succes! Wij zijn ons ervan bewust dat niet iedereen kan genieten van een glas wijn, maar van een lekker biertje des te meer. Daarom hebben wij een aantal mooie bierpakketten voor onze echte bierliefhebbers samengesteld! Het komt bijna nooit voor dat een bierpakket niet in de smaak valt, zeker bij mannen is het een goed kado om te geven. Ontdek meer over de diverse pakketten hier.

Stel jouw eigen bierpakket samen

Omdat iedereen een eigen voorkeur heeft qua bier, maken wij het voor jou mogelijk om jouw eigen bierpakket samen te stellen. Er is een ruime keus aan verpakkingsmaterialen in verschillende stijlen. Zo hebben wij bijvoorbeeld de leukste picknickmanden, rieten schalen, houten bierkratjes, emmers en hobbybakjes waarin je jouw favoriete biertje kunt schenken! Natuurlijk hebben wij niet alleen een groot assortiment verpakkingsmaterialen, maar ook een enorm assortiment van verschillende bieren!

Ons bierassortiment

Wij zijn erg trots op de verschillende soorten bier die wij in ons assortiment hebben opgenomen. Wij hebben veel bieren van eigen bodem, zoals Alfa, Amstel, Bavaria, Brand, Budels, Dommelsch, Grolsch, Gulpener, Heineken, Hertog Jan, Lindeboom, Wieckse en nog veel meer echte Nederlandse merken! Dus vraag nu snel jouw offerte aan en zorg ervoor dat jouw relaties, collega's en jijzelf heerlijk kunt genieten van een van de lekkerste biertjes van eigen bodem! Naast bieren van eigen bodem, hebben wij ook verschillende bekende buitenlandse bieren. Een aantal buitenlandse bieren die je in ons assortiment zal vinden zijn de VS bieren (zoals Anchor, Anderson Valley en Flying dog, Brewdog, Magners, St. Peters, Guiness en Meantime), Belgische bieren (La Trappe) en  Duitse bieren (zoals Warsteiner, erdinger).

Meer over Thema
Koffie als relatiegeschenk Parfum als relatiegeschenk Kerstpakketten Bedrukte relatiegeschenken