Vraag een offerte aan

Thema kerstpakketten zelf samenstellen

Waarom zou je de twee meest populaire kerstpakketten niet combineren? Vaak heb je als ondernemer een bepaald thema in gedachten voor de kerstpakketten waarmee je jouw personeel of relatie dit jaar weer wilt verblijden, maar het is niet altijd even gemakkelijk om deze pakketten te vinden. Dan is het toch geweldig om dit pakket zelf samen te stellen? Je kunt ook heel gemakkelijk twee thema-kerstpakketten samenvoegen. Als je bijvoorbeeld niet kunt kiezen tussen food en gadget kerstpakketten, kun je ook een pakket maken met bijvoorbeeld verschillende soorten vlees en dit combineren met een bakplaat!

Maak de kerstpakketten persoonlijk

De meeste bedrijven willen dit jaar graag hun kerstpakketten zelf samenstellen. Hierdoor kunnen ze het voor hun personeel net iets persoonlijker maken. Wanneer je jouw personeel persoonlijk kent, is dit natuurlijk erg gemakkelijk, maar je kunt als bedrijf ook kijken naar bepaalde thema-kerstpakketten die passen bij de branche waarin gewerkt wordt. Deze thema-kerstpakketten hoef je dan niet letterlijk zo over te nemen, maar hieraan ook een persoonlijke draai geven. Het is namelijk een feit dat wanneer een ontvanger ziet dat er extra moeite is gedaan, dat dit nog meer gewaardeerd wordt.  Maak het af met een persoonlijk bericht en de ontvanger zal dit cadeau niet snel vergeten!

Geef waardering

Door die extra moeite te doen is niet niet alleen dat de ontvanger het zal waarderen, maar hij of zij zal het pakket ook zien als een bedankje voor zijn of haar inzet van het afgelopen jaar. Het is dus meer als een gewoon cadeautje, het is een blijk van waardering naar jouw personeel toe! Dus stel zelf die geweldige pakketten samen en met de hulp van onze specialisten, zullen jouw medewerkers enorm blij zijn met het geschenk wat ze dit jaar zullen krijgen!

Meer over Pakket op maat
Kerstpakketten Kerstpakket samenstellen Koffie als relatiegeschenk Horloges als relatiegeschenk