Vraag een offerte aan

Een geurtje kado doen

Wie houdt er nu niet van een lekker geurtje? Vaak zijn parfums de artikelen die je niet snel voor jezelf koopt, maar ideaal zijn als geschenk! Of je nu een parfum van je partner, vrienden of als relatiegeschenk krijgt, een parfum is altijd een goed idee! Daarnaast is het een perfect cadeau voor zowel dames als heren! Op internet zijn veel online parfumerie sites te vinden waar je de top 10 best verkochte parfums voor zowel dames als heren kunt vinden. Hierdoor kan je bijna niet de mist ingaan met dit geschenk.

Parfum cadeaubonnen

Iedereen vindt parfum lekker, maar niet iedereen vindt dezelfde parfum lekker. Daarom is een fantastisch ingepakte cadeaubon een perfect cadeau, waardoor jouw relatie zelf een keuze kan maken! Je hoeft je dan niet druk te maken over het feit of de relatie het een lekker geurtje vindt of niet. Naast het feit dat je je hierover niet meer druk hoeft te maken, zijn deze geschenken ook nog eens gemakkelijk te geven. Het zijn handige doosjes die gemakkelijk mee te nemen zijn en ook nog eens herbruikbaar zijn! Het bedrag wat je de relatie wilt schenken is geheel aan jou, wat de drempel dus erg laag legt. Vraag dus snel de offerte op en vraag naar de mogelijkheden binnen de parfumbonnen!

De lekkerste parfum cadeausets

Naast de bonnen en parfumflessen hebben wij ook nog cadeau-sets in ons assortiment opgenomen. In deze sets zitten normaal gesproken een parfum van een bepaald merk met bijbehorende body lotion, douchegel en shampoo. Dit is echter afhankelijk van het merk. Wanneer je al deze producten tegelijk zou gebruiken, zorgt dit voor een geur die je de gehele dag blijft ruiken. Misschien ken je het wel, 's ochtends spray je parfum op, maar tegen 14:00 uur ben je de heerlijke geur al helemaal kwijt. Doordat je met deze producten de geur op je hele lichaam krijgt, blijft de geur veel langer hangen. Helemaal perfect dus!

Meer over Relaties
Kerstpakketten Kleding als relatiegeschenk Bierpakketten Kerstpakket op maat