Vraag een offerte aan

Wellness pakketten

Een eigen sauna of ontspanningscentrum zou iedereen wel thuis willen hebben maar dit is niet altijd mogelijk dus moet er klein begonnen worden. Een heerlijk wellness pakket is hiervoor een goede oplossing, want hier zit de basis in voor een heerlijk dagje of avondje ontspanning. Het aanbod aan wellness pakketten varieert maar de meeste pakketten bevatten standaard heerlijke shampoos en bodylotions. Inspiratie opdoen? Bezoek dan de wehbsop van de Company of Gifts, of kies direct uit een van deze suggesties.

Verrassend

Vaak zijn de geschenken die gegeven worden aan relaties of werknemers gevuld met de standaard lekkernijen, het is dus geen verrassing meer wat ze krijgen. Soms worden de producten niet eens genuttigd en blijven ze ontzettend lang thuis liggen. Wil je dus verzekerd zijn dat het geschenk ook daarwerkelijk gebruikt wordt, ga dan voor een wellness pakket om zo eens echt te verrassen. De producten die in een wellness pakket zitten zijn bijna onweerstaanbaar dus worden bijna gegarandeerd ook gebruikt. Het wellness pakket is dus leuk maar ook nog eens nuttig voor de ontvangers ervan.

Vrouwen en mannen variant

We weten natuurlijk dat vrouwen en mannen een hele andere smaak hebben wanneer het aankomt op geuren. Daarom zie je ook voor alle geuren zoals shampoos, parfums en bodylotions dat deze speciaal voor de man of voor de vrouw zijn. Hierbij is ook rekening gehouden met de wellness pakketten, want deze bevatten of producten voor alleen mannen of producten voor alleen vrouwen. Een leuke bijkomende factor is dat de kleuren van de producten in het pakket vaak ook mannelijk of vrouwelijk. Deze kleuren zijn natuurlijk blauw voor de mannen en roze voor de vrouwen.

Meer over Pakket op maat
Parfum als relatiegeschenk Wijnpakketten Koffie als relatiegeschenk Bierpakketten