Vraag een offerte aan

Altijd goed; een flesje wijn

Wilt u weer eens iets anders dan een standaard kerstpakket? Trakteer uw relaties of medewerkers dan eens op een heerlijk wijnpakket! Bestel hier snel en gemakkelijk een prachtige fles port, wijn of champagne! Alle flessen zijn stuk voor stuk feestelijk ingepakt in een mooie koker of wijnkist en stralen een zekere vorm van luxe uit. Daarnaast kunnen alle kokers en kisten worden voorzien van een persoonlijk bericht, wat een wijngeschenk extra speciaal maakt!

Wijnpakketten voordeel

Wanneer je een groot bedrijf hebt met veel werknemers, kun je genieten van extra voordelen. De prijzen zullen namelijk voordeliger zijn bij grotere aantallen. Natuurlijk gelden er niet alleen voordelen bij grotere bedrijven. Ook aan midden tot kleinere bedrijven hebben wij gedacht. Zij zullen ook kunnen genieten van mooie voordelen! Neem daarom vrijblijvend contact op met ons, waarbij je meer informatie kunt krijgen over de soorten wijnpakketten, de bijbehorende prijzen en natuurlijk de lekkere voordelen!

De wijnen die wij aanbieden

Op deze webshop vind je een groot aanbod van verschillende soorten wijnen, port en champagne in verschillende prijsklassen. De prijzen van onze dranken lopen uiteen van €6,85 per fles tot wel €74,25 per fles! De dranken die wij hebben zijn voorzien van een erg goede kwaliteit en wij zouden je graag wijn, port of champagne advies willen geven. Dit zorgt ervoor dat het kiezen van de geschikte cadeau helemaal niet moeilijk hoeft te zijn!  Zelfs als je niet weet welke wijnen, port of champage ze normaal gesproken het liefste drinken, zorgen wij ervoor dat altijd de juiste dranken gekozen worden!

Meer over Thema
Koffie als relatiegeschenk Kerstpakket op maat Kerstpakketten Horloges als relatiegeschenk